social facebook social google social twitter social pinterest social email

Hőtérkép készítés - Hőkamerás felvétel

Hőkamera - Lakóépületek, irodaházak, üzem épületek, egyéb objektumok hőkamerás vizsgálata, hőveszteség-mérés. Cégünk a legkorszerűbb Raytec technológiával® vállalja épületek hőtérképezését.
 

A thermo kamera (hőkamera)

A thermo kamera (hőkamera) képes kimutatni bármilyen épület hőveszteségét, akár a legkisebb hőkamera - hőtérképeltérést is érzékeli és az alkalmazott szoftver segítségével képpé dolgozza fel. Képes akár négyzetcentiméterenkénti szám-adatszolgáltatásra is. Különösen fontos ez a jelenlegi és a folyamatosan emelkedő árak tükrébehőkamera - hőtérképn.

A hőkamerás felvétel

Egy panel épületnél a hőkamera segítségével képesek vagyunk, akár MILIMÉTER PONTOSSÁGGAL behatárolva a HŐSZIGETELÉS HIÁNYOSSÁGAIT, így akár lokális hőszigetelésre is mód nyílik és nem szükséges a teljes épületet hőszigetelni. Például, ha egy nagy panelos épületnél a két betonréteg közötti polisztirol hőszigetelés a gyártás során károsodott, ez belső pára-lecsapódást, penészesedést, gombásodást okozhat. Amennyiben az így keletkezett folytonossági hiányt lokalizáltuk a hőkamera segítségével, a problémát részleges habinjektálással megszüntethetjük.
 

Nyílászáról hőkamerás felvételei

Kimérhető a rosszul záródó ablakoknál elszökő hő, akár egy centiméteres ablakszigetelési hiány is a legkorszerűbb hőkamera használatával. Valamint szükség esetén láthatóvá tehetjük a túlmelegedő elektromos kapcsolókat, biztosítékokat, vezetékeket.
 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írd meg a tapasztalt hibát, maga az épület hol található, esetleg a körülményeket, okokat sb. hogy egy kis képet kaphassunk, mivel is állunk szembe, és kollégánk 1 munkanapon belül visszahívja Önt a további teendőkkel, egyeztetéssel, lehetőségekkel! 

Robotok elleni védelem feloldása

Copyright 2016 OBEX Kft.
falszigetelés, szigeteléstechnika, hőtérkép készítés

Time: 0.0314 ms | Memory: 4.41MB | Version: 3.5