social facebook social google social twitter social pinterest social email

Vízszigetelés szakképesített munkatársakkal

 

Europass vízszigetelési minősítés garancia a minőségre

Mind a cég vezetése, mind a szigetelési munkákat kivitelező szakembereink rendelkeznek képesítéssel, illetve Európában elismert Europass oklevelekkel. Ezt azért tartjuk fontosnak megemlíteni, mert jelenleg a vízszigetelés szakmában egyre többen próbálnak boldogul mindeféle szakképesítés, tapasztalat és szaktudás nélkül. Sajnos leggtöbbször az ismert fizika határain túlmenő elveken működő csodaszerkezeteket, csodaanyagokat árusítanak, ezzel hiszékeny emberek zsebéből vagyonokat húznak ki. 

35 éve működő vízszigetelési megoldások

Az általunk kínált vízszigetelési anyagok és eljárások kipróbált, évtizedek óta megbízhatóan és garanciával működő megoldások. 

 

Panaszmentes vízszigetelés Önnél is!

Vállalkozásunk megkapta az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületétől a Panaszmentességi igazolást, mely minőségi gyarancia az Ön számára! 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írd meg a tapasztalt hibát, maga az épület hol található, esetleg a körülményeket, okokat sb. hogy egy kis képet kaphassunk, mivel is állunk szembe, és kollégánk 1 munkanapon belül visszahívja Önt a további teendőkkel, egyeztetéssel, lehetőségekkel! 

Robotok elleni védelem feloldása

Copyright 2016 OBEX Kft.
falszigetelés, szigeteléstechnika, hőtérkép készítés

Time: 0.0400 ms | Memory: 4.4MB | Version: 3.5