+36 30 9501 306 vizesfalak@gmail.com

FALÁTVÁGÁSOS FALSZIGETELÉS

Felhívjuk szíves figyelmét, az általunk bevezetett új utólagos vízszigetelés technológiánkra, melynek lényege, hogy egy Wall Cutter géppel a falat szakaszosan átvágjuk, majd az így nyert résben polisztirol lemezt helyezünk, melyet a toldásoknál oldhatatlan kötéssel összeragasztunk, majd az ékelés után a fennmaradó hézagot duzzadó cementemulzióval feltöltjük, mely a hézagban befeszülve biztosítja a felmenő falazat stabilitását.

Mivel az utólagos vízszigetelés során beépített szigetelő lemez szinte sosem bomlik el, és ellentétben más utólagos vízszigetelés technológiákkal a horizontális szigetelési sík folyamatos, valamint a horgonyzó cement stabilitása is állandó, a technológiára 30 év garanciát vállalunk.

Különösen alkalmas ez az utólagos vízszigetelés rendszer abban az esetben, amikor acéllemezbesajtolást, injektálást műszaki okok miatt nem lehet kivitelezni, például üreges téglaszerkezeteknél, B 30-as falazóblokk, ikersejt tégla, Porotherm, stb. Gépeinkkel ott is tudunk dolgozni, ahol csak 220 Volt feszültség van, de akár olyan területen is ahol egyáltalán nincs villanyáram ellátás

Nyomószilárdság:

1 nap: 28 Mpa
3 nap: 41 Mpa
7 nap: 57 Mpa
28 nap: 71 Mpa

Hajlítószilárdság:

1 nap: 45,53 kp/cm2
7 nap: 64,53 kp/cm2
28 nap: 83,13 kp/cm2