Rólunk

Az OBEX Építmény Szigetelő Vállalkozás 2007-ben alakult az 1981-ben alapított Szántó és Fia Kisipari vállalkozásból.

Azóta számtalan köz és magánépület utólagos vízszigetelését sikerrel elvégeztük.

Vállalkozásunk alapítása óta csak materiális szigeteléseket végez, tehát nem alkalmazunk olyan eljárásokat, amelyeket a ma ismert fizika elvekkel nem lehet megmagyarázni, annak ellenére, hogy sokan megpróbálják.

Mindannyian rendelkezünk az Európában előírt Építmény Szigetelő képesítéssel, így szakszerűen el tudjuk végezni a szükséges épületdiagnosztikai vizsgálatokat

A kivitelezés mellett többféle házilagosan is kivitelezhető szigetelő anyagot forgalmazunk, ezek részben Német szigetelő anyag gyártóktól kerül be az országba, de van régi családi receptura alapján készített szigetelő szuszpenzió, melyet évtizedek óta használunk pincék, szuterén helyiségek utólagos vízszigeteléséhez.

Az Obex Kft. rendelkezik az Építkezők Országos Egyesülete által kibocsátott Dupla A (AA) szintű panaszmentességi igazolással, amely eddig 8 éves ellenőrzött panaszmentes működést jelent.

A panaszmentességi igazolásunk az ÉOE nyugodt építkezés honlapján ellenőrizhető.

Az igazolás száma KM-13-3821-022012

Obex Kft.

Adószám: 13895600-2-13

Miért válasszon minket?

1981-óta végzünk utólagos szigetelési munkákat
Vállalkozásunk alapítása óta csak materiális szigeteléseket végez, tehát nem alkalmazunk olyan eljárásokat, amelyeket a ma ismert fizika elvekkel nem lehet megmagyarázni, annak ellenére, hogy sokan megpróbálják.

Szakképzett munkatársakkal dolgozunk.
Mindannyian rendelkezünk az Európában előírt Építmény Szigetelő képesítéssel, így szakszerűen el tudjuk végezni a szükséges épületdiagnosztikai vizsgálatokat.

Garancia a korrekt munkára
Vállalkozásunk megkapta az Építkezők Fogyasztóvédelmi Egyesületétől a Panaszmentességi igazolást, mely egy garancia lehet Önnek.

Az igazolás száma KM-13-3821-022012

Igazolás érvényességének ellenőrzése >>

Így dolgozunk

Cégünk magas színvonalú műszerezettséggel és méréstechnikai gépparkkal rendelkezik. A kivitelezések megkezdése előtt minden esetben elvégezzük a szükséges épületdiagnosztikai méréseket, így pontos képet kapunk a szigetelendő épületrész állapotáról.

A mérések eredményének ismeretében javaslatot teszünk a szigetelési technológiára, a kivitelezés pontos menetére, és árára. Amennyiben a kivitelezéssel is cégünket bízzák meg, úgy ennek a mérésnek a teljes költségét levonjuk munkadíjunkból. Ismerjen meg minket, és eddigi munkáinkat!


Várjuk hívását


Visszahívást kérek


Copyright 1987 -2024 | Obex Kft | Minden jog fenntartva