FALAK IMPREGNÁLÁSA

A kiálló lábazatok, csapadéknak kitett épületszerkezetek eső, havazás esetén legalább akkora károsodást tudnak a falszerkezetekben okozni, mint a talajból felszivárgó nedvesség. Ennek megakadályozására lettek kifejlesztve az impregnáló- hidrofobizáló szerek.

Az ACF hidrofobizáló teljesen neutrális, vagyis a kezelés után láthatatlan bevonatot képez, csak esőzés, vagy locsolás után észlelhető, hogy a bepermetezett felületen a szerkezet nem szívja be a vizet, hanem lepereg, ezáltal megóvható az épület a csapadék okozta károsodástól, de a falak páraátbocsátása nem szűnik meg.

FELHASZNÁLÁS:

Ha szükséges a falak megtisztítása, portalanítása,festése azt még a kezelés előtt végezzük el, mert utána már a festék sem tapad meg. Az ACF koncentrátumot 1:6 arányban tiszta vízzel meghígítjuk majd a megvédeni kívánt falszerkezetet permezezővel egymás után kétszer befújjuk, ezzel kész is a hidrofobizálás, 24 óra elteltével elvégezzük a tesztelést, azaz a kezelt felületet vízzel locsoljuk, ekkorra már a víznek látványosan le kell peregni.

Mind az utólagos vízszigetelés, mind a hidrofobizálás kedvező hatással van az épület energia felhasználására, mivel a falból-falról párolgó víz hőt von el, és ha nem egy átnedvesedett falat kell fűtenünk, ez a hőveszteség megszűnik.
Az ACF beszerezhető telephelyünkön, vagy utánvéttel postai szállítással


Várjuk hívását


Visszahívást kérek


Copyright 1987 -2024 | Obex Kft | Minden jog fenntartva