FALÁTVÁGÁSOS FALSZIGETELÉS

falátvágás

Felhívjuk szíves figyelmét, az általunk bevezetett új utólagos vízszigetelés technológiánkra, melynek lényege, hogy egy Wall Cutter géppel a falat szakaszosan átvágjuk, majd az így nyert résben polisztirol lemezt helyezünk, melyet a toldásoknál oldhatatlan kötéssel összeragasztunk, majd az ékelés után a fennmaradó hézagot duzzadó cementemulzióval feltöltjük, mely a hézagban befeszülve biztosítja a felmenő falazat stabilitását.

Mivel az utólagos vízszigetelés során beépített szigetelő lemez szinte sosem bomlik el, és ellentétben más utólagos vízszigetelés technológiákkal a horizontális szigetelési sík folyamatos, valamint a horgonyzó cement stabilitása is állandó, a technológiára 30 év garanciát vállalunk.

Különösen alkalmas ez az utólagos vízszigetelés rendszer abban az esetben, amikor acéllemezbesajtolást, injektálást műszaki okok miatt nem lehet kivitelezni, például üreges téglaszerkezeteknél, B 30-as falazóblokk, ikersejt tégla, Porotherm, stb. Gépeinkkel ott is tudunk dolgozni, ahol csak 220 Volt feszültség van, de akár olyan területen is ahol egyáltalán nincs villanyáram ellátás.


Várjuk hívását


Visszahívást kérek


Copyright 1987 -2024 | Obex Kft | Minden jog fenntartva