VIZES FALAK SZIGETELÉSE MIKRO SZILÁN KONCENTRÁTUMMAL

VIZES FALAK SZIGETELÉSE SZILÁN KONCENTRÁTUMMAL

A MICROSIL CONZ szigetelő koncentrátum 

A GRÁF cég által gyártott mikroszilán koncentrátum felhasználható , akár nyomás alatti,akár gravitációs injektálásra.

Alkalmazás:
Házilagos szigetelés esetén a falban azon a síkon ahol a felszivárgó talajnedvességet meg kívánjuk állítani 14-20 mm átmérőjű fúróvaL vízszintes furatsort készítünk . A falat olyan mélyen fúrjuk be, hogy a furat falvastagság – 3-5. cm. legyen. Tehát egy 30 cm vastag téglafalba 25-27. cm mélységig befúrunk. a furat a fal másik oldala felé kb. 20 fokot lejtsen. Ezután a furatokat kiportalanítjuk. A mikroszilán koncentrátumot közvetlenül a felhasználás előtt hígítjuk meg 1:9 arányban tiszta vízzel. Majd feltöltjük a furatsort. Amikor az anyag felszívódott az injektálást megismételjük, majd 24 óra elteltével a furatokat cementhabarcscsal vagy purhabbal zárjuk A falak száradási ideje függ a vastagságtól, nedvességtartalomtól, de injektálás után 72. óra elteltével WTA tanúsítványú vakolat rendszerrel vakolható. Festésként mész, vagy szilikátfesték alkalmazható, ezeken keresztűl a bentlévő nedvesség akadálytalanul kipárologhat.

A koncentrátumot 1 literes flakonban forgalmazzuk, ebből ha 1.9 arányban hígítjuk 10 liter injektáló folyadék készíthető.

Ügyelni kell arra, hogy csak annyi mikroszilán koncentrátumot keverjünk be, amennyi 24.óra alatt felhasználásra kerül

Szakmai tanácsadással az ügyfélszolgálatunk képzett építményszigetelő szakemberekkel a 3630/9501306, és a 06705509531 telefonszámon, valamint a vizesfalak@gmail.com email címen akár munkaszüneti, és ünnepnapokon 7-18 óra között készséggel áll rendelkezésére


Várjuk hívását


Visszahívást kérek


Copyright 1987 -2024 | Obex Kft | Minden jog fenntartva