Acéllemezes vízszigetelés

Az utólagos vízszigetelés során a felszivárgó talajvíz útját úgy vágjuk el, hogy a téglasorok közé bepréselt, speciálisan kiképzett, elöl vágóéllel rendelkező, cinkkromátos, korrózióvédelemmel ellátott, szinuszgörbékkel egymásba kapcsolódó acéllemezt préselünk be.

Részletek

Betonszerkezetek vízzáróvá tétele

A bevonat szemben az akril gél injektálással teljes egészében ellenőrizhető, a kristályosodási folyamat nem áll le és ameddig nedvesség éri fokozatosan hatol beljebb, idővel akár 50 cm. Vastag falat, födémet is átjár. A kész munkára 5 év garanciát és 10 éves szavatosságot vállalunk.

Részletek

Falak impregnálása

A kiálló lábazatok, csapadéknak kitett épületszerkezetek eső, havazás esetén legalább akkora károsodást tudnak a falszerkezetekben okozni, mint a talajból felszivárgó nedvesség. Ennek megakadályozására lettek kifejlesztve az impregnáló- hidrofobizáló szerek.

Részletek

Falátvágásos falszigetelés

Az általunk bevezetett új utólagos vízszigetelés technológiánkra, melynek lényege, hogy egy Wall Cutter géppel a falat szakaszosan átvágjuk, majd az így nyert résben polisztirol lemezt helyezünk, melyet a toldásoknál oldhatatlan kötéssel összeragasztunk…

Részletek

Hőtérkép készítés

Egy panel épületnél a hőkamera segítségével képesek vagyunk, akár MILIMÉTER PONTOSSÁGGAL behatárolva a HŐSZIGETELÉS HIÁNYOSSÁGAIT, így akár lokális hőszigetelésre is mód nyílik és nem szükséges a teljes épületet hőszigetelni.

Részletek

Injektálásos vízszigetelés

Injektált vízszigetelés készítése során többnyire az a cél, hogy egy meglévő (nem új építésű szerkezet) falazatban, utólag tartós, összefüggő vízszintes vízszigetelési síkot alakítsunk ki, amely hosszútávon alkalmas arra, hogy az alulról kapilláris vándorlással felszívódó nedvességet megállítsa.

Részletek

Penészmentesítés

A gombák bármelyik részéből kitenyésztető az egész organizmus, mivel a penészgombák, hasonlóan a többi gombákkal, spórákkal szaporodnak, a levegőben lévő gombaspóra bárhol megtelepedve újra penészesedést okoz. Ezért mindenképpen indokolt a teljes elpusztításuk. Erre a legalkalmasabb az ózongenerátoros eljárás.

Részletek

Talajszint alatti szerkezetek utólagos vízszigetelése

Amennyiben a szigetelendő falszerkezet a talajszint alatt van bevonat szigetelést alkalmazunk, beton szerkezet esetén elkristályosítást. A károsodástól függően a falszerkezetet vegyileg sótalanítjuk, azaz a talajból bejutott vízben oldódó sókat(salétrom) vízoldhatatlanná tesszük.

Részletek

Telefon

+36 30 9501 306
+36 70 550 9531

Visszahívást kérek

Adatait biztonságosan kezeljük. Kizárólag a megkeresés miatt lépünk Önnel kapcsolatba és ez idő alatt az adatai biztonságban vannak nálunk. Nem használunk külsős marketing szoftvereket.

Köszönjük a megkeresést. Hamarosan jelentkezünk,
Hiba lépett fel az üzenet küldése során. Kérjük próbálja meg újra.

Várjuk hívását

Hívjon bennünket: +36 30 9501 306
Hívjon bennünket: +36 70 550 9531