HŐTÉRKÉP KÉSZÍTÉS – HŐKAMERÁS FELVÉTEL

hőkamerás felvétel

Hőkamera – Lakóépületek, irodaházak, üzem épületek, egyéb objektumok hőkamerás vizsgálata, hőveszteség-mérés. Cégünk a legkorszerűbb Raytec technológiával® vállalja épületek hőtérképezését.

A THERMO KAMERA (HŐKAMERA)

A thermo kamera (hőkamera) képes kimutatni bármilyen épület hőveszteségét, akár a legkisebb hőkamera – hőtérképeltérést is érzékeli és az alkalmazott szoftver segítségével képpé dolgozza fel. Képes akár négyzetcentiméterenkénti szám-adatszolgáltatásra is. Különösen fontos ez a jelenlegi és a folyamatosan emelkedő árak tükrébehőkamera – hőtérképn.

A HŐKAMERÁS FELVÉTEL

Egy panel épületnél a hőkamera segítségével képesek vagyunk, akár MILIMÉTER PONTOSSÁGGAL behatárolva a HŐSZIGETELÉS HIÁNYOSSÁGAIT, így akár lokális hőszigetelésre is mód nyílik és nem szükséges a teljes épületet hőszigetelni. Például, ha egy nagy panelos épületnél a két betonréteg közötti polisztirol hőszigetelés a gyártás során károsodott, ez belső pára-lecsapódást, penészesedést, gombásodást okozhat. Amennyiben az így keletkezett folytonossági hiányt lokalizáltuk a hőkamera segítségével, a problémát részleges habinjektálással megszüntethetjük.

NYÍLÁSZÁRÓL HŐKAMERÁS FELVÉTELEI

Kimérhető a rosszul záródó ablakoknál elszökő hő, akár egy centiméteres ablakszigetelési hiány is a legkorszerűbb hőkamera használatával. Valamint szükség esetén láthatóvá tehetjük a túlmelegedő elektromos kapcsolókat, biztosítékokat, vezetékeket.


Várjuk hívását


Visszahívást kérek


Copyright 1987 -2024 | Obex Kft | Minden jog fenntartva